Der advokater møter moderne IT-løsninger

TechTorget blir arrangert i Gyldendalhuset i Oslo onsdag 15. januar 2025. Etter et sukkessrikt event den 17. oktober 2023 er forberedelsene godt i gang til neste event. Mer info kommer. Godt over 40 utstillere og mer enn 300 deltakere bidro til å gjøre TechTorget i fjor til nok en stor suksess!

Vi er også begeistret for å arrangere et lignende arrangement i København 3. Oktober 2024, i samarbeid med Copenhagen Legal Tech og Dansk Industri.

Videoene og presentasjoner fra auditoriet fra TechTorget Oslo eventet i 2023 er lagt ut her.

TechTorget er arenaen der flere tusen advokater kan orientere seg og holde seg oppdatert om moderne IT-løsninger som er relevante for juridisk sektor. Det er her du møter flere av leverandørene av disse produktene og tjenestene.

Ideen er at om man skal klare å ta i bruk morgendagens teknologi må man først ta i bruk dagens. Målet er å presentere en kompakt utstilling av teknologiske ressurser og løsninger for alle typer advokater og advokatfirmaer, administrativt ansatte og IT-ansvarlige i advokatbransjen.  
 
TechTorget ble første gang arrangert som et fysisk event høsten 2019. TechTorget 2021 ble arrangert som et heldigitalt event våren 2021 og som et hybrid event den 27. april 2022 i Gyldendalhuset. I 2023 arrangerte vi igjen et fysisk event. I disse årene har mer enn 750 deltakere og over 100 ulike utstillere deltatt.

I samarbeid med

Program 17. oktober 2023

Se vårt program fra i fjor

Se programmet

Våre partnere

Utforsk våre gode partnere som gjør TechTorget mulig.

Se partnere
Back To Top
nb_NO