Interessen har eksplodert

Her Blir Det Straks Full Aktivitet Når TechTorget Inntar Lokalene.
Det er kanskje et litt voldsomt uttrykk, men TechTorget som arrangeres i samarbeide med Advokatforeningen og Gyldendal Rettsdata, samler 43 de mest aktuelle leverandørene til bransjen på et bredere nivå enn tidligere. Dessuten ligger antallet forhåndsanmeldte fra advokatkontorene godt foran fjoråret.

Av: Torger Mogan Bjørnstad

 

Vi har fått en skikkelig bekreftelse på at behovet er stort og TechTorget er høyst relevant, sier Erik Ødegaard. Han bekrefter at mer enn 300 personer allerede er påmeldt og flere kommer time for time.

 

Disse er fordelt mellom 80 advokat selskaper og internadvokater fra både private selskaper, det offentlige og forskjellige organisasjoner.

 

Hvorfor denne interessen, spør vi?

 

Det er selvfølgelig en kombinasjon. Interessante leverandører, møte kolleger og kanskje viktigst, spennende foredrag og demonstrasjoner, svarer Peter van Dam. Han forteller at siste påmeldte er EY som vil presenterer data fra en helt fersk undersøkelse gjennomført i en rekke land. Her får vi vite hvordan bedriftsledere vurderer muligheter og ser på begrensninger med AI.

 

Det er eksperten Mads Ribe (Associate Partner, EY Digital Law & Legal Operations) som innleder med funn fra rapporten, før et panel vil gå igjennom disse kombinert med egne erfaringer fra Nordiske land.

 

Foruten Mats Ribe vil du møte:

 

  • Sophia Lagerholm, Head of Digital & Innovation, Advokatfirman Delphi
  • Louise Krarup, Områdedirektør – Forretningsutvikling & IT / CCO,
  • Poul Schmith/Kammeradvokaten
  • Torsten Torpe, Head of Legal Tech Innovation, Bech-Bruun

 

Et stort og velegnet lokale

 

TechTorget har gode erfaringen med å arrangere i Gyldendalhuset.

 

Her er det nok plass, og god oversikt for alle som skal delta, møterommene har ulik størrelse og kan eventuelt utvides og inneklimaet er godt. Kaffe og mineralvann er tilgjengelig uten kostnad, og det selges «vraps» til den som vil ha litt lunsjmat, sier Erik Ødegaard.

 

Dørene åpnes tirsdag den 17. klokken 08:30 før TechTorgets medarrangører ved Merete Smith, generalsekretær, Advokatforeningen og Cecilie Bergenstjerna, administrerende direktør, Gyldendal Rettsdata ønsker velkommen.

 

Deretter følger ett av dagens mest relevante og spennende foredrag.

 

Vi har vært så heldige å fått med oss Sverre Tyrhaug (Managing Partner, Advokatfirmaet Thommessen AS) på laget. Han tar for seg digitalisering av advokatbransjen og ser på hva som skjer, og hvordan det vi påvirke klienter og samfunn – inkludert oss i advokatbransjen, sier de to.

 

Tyrhaug utdyper utfordringene i det meget relevante spørsmålet: Hva bør advokatbransjen tenke på nå og hvordan forberede seg for fremtiden.

 

Deretter går det «slag i slag». Hele programmet for TechTorget finner du her:

 

De 43 partnerne som står klare til å presentere sine løsninger for deg, finner du her:

 

 

Back To Top
nb_NO