En ny hverdag gir annerledes muligheter – Contesto AS har en løsning

Hører tradisjonelle seminarer fortiden til – nå som bruken av webinarer har eksplodert? Samtidig har digitale messer overtatt for presentasjonsmesser. Mye har skjedd siden Covid-19 utbruddene kom for ett år siden. Det ble TechTorget et godt eksempel på.

Av Torger Mogan Bjørnstad

Det kan ikke inviteres til seminarer. Nå, mens pandemien herjer, kan selgere ikke oppsøke potensielle kunder slik vi er vant med fra tidligere, eller selge fra messer der de treffer et stort publikum ansikt til ansikt.

 

De digitale utviklingsmiljøene som står bak løsningene som brukes til webinarer og messer har grunn til å juble. De er vinnerne! Ikke bare selger de mer, men de har også utviklet løsninger som er så gode at det skal bli vanskelig for de «gammeldagse» seminarene og messene å ta tilbake den dominerende posisjonen de hadde. Så får vi se hva som skjer med salgsbesøkene. For heller ikke den salgsmetoden har som nevnt kunnet gjennomføres, nå når «alle» sitter på hjemmekontor.

 

Vekker interessen med spenning

 

Kanskje er vi på vei over i en fremtid der disse også digitaliseres. Det siste året har vist at salg kan gjennomføres på en effektiv og svært informativ måte.

 

Oddvar Sæth, markedssjef i Contesto, som også var med på TechTorget, har vist at han vet å tilpasse seg den nye hverdagen på en glimrende måte. Han glemmer nemlig ikke forventningene og spenningen som må bygges opp foran en presentasjon for at den skal fenge, gi interesse og rett fokus for salg.

 

Oddvar Sæth bygger opp sin egen historie. Han forteller fra en rettssak der aktor akkurat har hatt et tordnende og kraftfullt sluttinnlegg.

 

Så beskrives en uventet situasjon. En ung forsvarsadvokat reiser seg rolig og kaster et siste blikk på arket med notatene sine. Han legger dem fra seg og går kontrollert, med en slags ydmyk selvsikkerhet, mot juryen. Kun lyden av vifteanlegget høres, og en liten svetteperle kan så vidt skimtes i aktors panne, uten at vi helt vet om det skyldes varmen eller nervøsitet for det som kommer…

 

Så får vi høre den mest briljante sluttprosedyren vi noen gang har hørt i en rettssal. Juryen, dommeren, vaktene, sekretærene og tilhørerne forøvrig sitter lett måpende i stillhet i noen sekunder, før ting så smått begynner å normalisere seg, og dommeren ber juryen trekke seg tilbake for å diskutere.

 

Hvordan fikk han det til?

 

Oddvar Sæth vet å gi svaret, samtidig som han leder oppmerksomheten inn i sitt eget forretningsområde og inviterer til et webinar.

 

— Med et godt søkeverktøy, en sentral dokumentdatabase, gode metadata og en gjennomtenkt struktur har advokaten antakelig funnet det som trengs for å kunne bygge opp sin sluttprosedyre, sier han.

 

Oddvar Sæth representerer ett av disse kraftige og fleksible dokumentverktøyene. Det heter OpenText eDOCS InfoCenter og vil bli presentert på et webinar 16. april kl. 14.00.

 

Mer info og påmelding her:

Back To Top
nb_NO