skip to Main Content

Sverre Tyrhaug kommer til TechTorget

Sverre Tyrhaug er managing partner i Thommessen. Han er svært engasjert i hvordan advokatbransjen hele tiden må tilpasse seg et foranderlig næringsliv og samfunn og møte utfordringer knyttet til klienters endrede behov, teknologi, mangfold, krav om økt effektivitet og endrede forretningsmodeller. Denne høsten blir TechTorget et viktig stopp på hans agenda.

Av: Torger Mogan Bjørnstad – foto: Advokatbladet v/Henrik Skjevestad

 

 

Da Sverre Tyrhaug ble intervjuet av Dagens Næringsliv tidligere i sommer, avslørte han at han tidligere ikke likte å snakke foran forsamlinger. Nå er han i den andre enden av skalaen. Etterspørselen etter å få han opp på talerstolen er stor.

 

 

Vi går for de beste

 

– Vi jobber konstant for å kunne presentere og gi bransjen tilgang til de beste foredragsholderne. Det er ingen hemmelighet at Sverre Tyrhaug er en ressurs som svært mange vil ha utbytte av å høre erfaringer og gode råd fra, sier Erik Ødegaard i TechTorget.

 

– I Who’s who legal, som er en anerkjent kilde for bransjen internasjonalt, blir han omtalt som en av verdens ledende advokater når det kommer til «insight, expertise and wisdom» i det de beskriver som «cutting edge legal matters», legger Ødegaard til.

 

Managing partner, “against the odds”

 

Sverre Tyrhaug vokste opp i et miljø som ikke var kjent for å dyrke advokatspirer.  Lite viste han derfor om at det var jurist han skulle bli som voksen. Nå leder han Norges beste forretningsadvokatfirma ifølge Prospera-undersøkelsen.

 

Tyrhaug er managing partner i Thommessen som omsatte for nærmere 1,5 milliard kroner i fjor. Lederrollen har han hatt siden 2013. Under denne perioden har Thommessen utviklet seg til å bli et av landets absolutt ledende advokatfirmaer og satt betydelige fotavtrykk i det internasjonale markedet.  Få konkurrenter matcher dette.

 

Organisatorisk teft, fokus på teknologiutvikling og spisskompetanse har sørget for denne utviklingen.

 

 

Viktige råd om lederskap i advokatbransjen

 

Sverre Tyrhaug er aktiv på LinkedIn. Nylig delte han følgende 6 råd til bransjens ledere:

 

  1. Fortsette å utvikle partnere og andre som ledere
  2. Fiks implementering av firmaets eller praksisområdets strategiplan
  3. Jobb med formålet – Hvorfor eksisterer vi?
  4. Vær nysgjerrig og gjør nye ting
  5. Vær beredt for «counter-positioning»
  6. Fokuser på klienters og medarbeideres behov

 

Hva han skal snakke om på TechTorget er foreløpig en godt bevart hemmelighet. Det blir helt sikkert spennende og relevant – gled deg!

 

Kilder:

Dagens Næringsliv – DN magasinet, Advokatforeningen og Thommessen.

Back To Top
nb_NO