Maigon

Kontraktsgjennomgang med kunstig intelligens

MAIGON håndterer kontraktsgjennomgang med høy kvalitet- uten forsinkelser

Gjennomgang av kontrakter legger beslag på mye tid og kapasitet hos interne jurister som heller skulle brukes på morsommere og viktigere oppgaver i bedriften. I tillegg gir det frustrerende ledetider for de ansvarlige ut i forretningen, enten det er HR-, salg, compliance eller andre viktige funksjoner. Med Maigons helatuomatiserte juridiske kontraktsgjennomgang håndteres disse oppgavene opptil 90% raskere og med en udiskutabel konsistens og kvalitet.

For advokatfirmaer vil løsningen forenkle og forbedre gjennomgangen av disse kontraktene for klienter. I tillegg kan vi tilby en White-label løsning hvor advokatfirmaet kan tilby kontraktsgjennomgang som sin egen tjeneste til klienter, under eget brand og med en advokatfirmaets kompetanse trenet inn i vurderingsmodellene.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi kan hjelpe med å få gjort gjennomgang av viktige kontrakter mer effektivt, mer konsistent og med en høy kvalitet. I forretningen vil det smøre maskineriet og gi frigjort kapasitet hos viktige ressurser som ofte har høy belastning. Samtidig vil det gi vesentlig raskere forretningsprosesser ved at tid til signering av avtaler korstes ned betraktlig.‍

Vi bruker hele tiden den seneste og mest avanserte AI-teknologien som er tilgjengelig for språkforståelse i våre løsninger. Vi tester stadig det «nyeste» på ulike oppgaver i løsningene og bytter gjerne ut får å øke kvaliteten i gjennomgangen. Vi jobber stadig med nye kontraktstyper som hele tiden legges til plattformen. Per nå har vi løsninger for «state-of-the-art» gjennomgang av følgende kontraktstyper:

NDA – Non Disclosure Agreements
DPA – Data Processing Agreements
EULA – End User License Agreements
PSA – Professional Services Agreements
PPC – Privacy Policy

Hvorfor velge MAIGON?

  • Tidsbesparelse på opptil 90 % av de manuelle prosessene gjennom helautomatisert kontraktsgjennomgang
  • Unik NLP AI-teknologi som forstår og vurderer kontraktene med opptil 95 % treffsikkerhet
  • Fungerer svært godt på over 60 ulike språk
  • Raske juridiske vurderinger gir raske forretningsbeslutninger
  • Sparer store kostnader på frigjøring av kostbare ressurser og raskere
  • Muligheter for å få den tilpasset bedriftens egne krav i vurderingen gjennom innarbeidelse av Playbook i vurderingen
  • Bygge nye forretnings- og leveransemodeller i juridisk bransje
Back To Top
nb_NO