skip to Main Content

Se alle innlegg og presentasjoner fra TechTorget d. 11.3

TechTorget var en suksess. Man kan fremdeles logge seg inn på messeplattformen og se på opptak av alle innlegg og presentasjoner.

TechTorget d. 11.03 var en suksess!

Du kan fremdeles trykke her for å logge deg inn på messen og se på innholdet. Nettleser gjenkjenner normalt tidligere innlogging.
Hvis du ikke blir gjenkjent og du benyttet LinkedIn, Facebook, Google eller Twitter ved påmelding så anbefales fremgangsmåten benyttet igjen, evt. benytt «glemt passord».

Du kommer inn i TechTorget i det vi kaller Foajéen. Herfra kan du manøvrere deg videre til rommene:

  • Auditorium
  • Exhibitors

Trykk på Auditorium for å finne foredrag. Temaene er listet opp «under scenen», og i «program» på «info-bar» øverst.

Trykk på Exhibitors for å komme til de mange ulike utstillerne. Disse er gruppert etter ulike områder/temaer. Trykk på «All Exhibit Halls» for oversikt over områder/temaer, og velg deretter hva du vil se nærmere på. Hver utstiller har en digital stand, der du finner lenke til deres eksterne plattformer (LinkedIn, WEB-sider mv.). De har også hvert sitt dokumentbibliotek (se «dokumentreol») og ofte en egen video (se skjerm på veggen).

For å komme tilbake til start trykker du «start», «MyOnVent» logoen øverst til venstre – eller på «Home/Hjemme» knappen på «info-bar» øverst.

Trykk på https://youtu.be/w9g9xTIKmO8 for å få en kort video av hvordan TechTorget plattformen fungerer.

Hilsen

Team TechTorget
www.techtorget.no

Back To Top
nb_NO