skip to Main Content

KapitalKontroll

KK2
KapitalKontroll er et SaaS selskap som leverer en effektiv innfordringsmodell til store og små bedrifter samt kommuner og kommunalt eide bedrifter. Vår modell effektiviserer innbetaling fra kundene samtidig som du ivaretar et godt kundeforhold og beholder gebyrinntekter selv. Våre kunder krever mer og mer automatiserte og effektive systemer, derfor har vi hatt et stort fokus på innovasjon og utvikling helt siden oppstarten i 2004. I tillegg til å levere effektive innfordringsmodeller har KapitalKontroll en unik kundesupport hvor vi bistår med saksbehandling, juridiske problemstillinger og tekniske problemstillinger.
Vår modell for innfordring, er et komplett A-Å verktøy for rettferdig og effektiv innfordring av egne krav. Vi har brukt vår snart 20 år lange erfaring som systemleverandør til å utvikle en modell med automatiserte prosesser slik at innfordring kan utføres så effektivt som overhodet mulig og du kan tjene penger på innfordring. Vi kan tilby en løsningsgrad på over 90%, lave salærer til dine kunder, ferdige saksganger tilpasset din bedrift, digitaliserte løsninger og klare rutiner for å sikre en god kundebehandling. I tillegg tar vi hånd om all tyngre innfordring med mindre du ønsker å gjøre dette selv.
Med KapitalKontrolls fokus på god kundebehandling, lave salær og høy løsningsgrad er vi sikre på at vi vil være en viktig ressurs for din bedrift i jobben med å få inn forfalte pengekrav. Ikke nøl med å ta kontakt med vår salgssjef hvis du ønsker et uforpliktende tilbud eller lære mer om oss og våre tjenester.
Back To Top
nb_NO