skip to Main Content

Entering the market fast

SEMINE kommer til TechTorget med et svært spisset budskap. De vil hjelpe advokatselskaper med å behandle inngående fakturaer på en helt ny måte. Fakturabehandling er krevende, og deres løsninger frigjør verdifull tid.

Av: Torger Mogan Bjørnstad.

 

Det er ingen tvil om at gründerbedriften har «truffet spikeren på hodet» i et marked som ventet begjærlig på gode, effektive løsninger.

 

— Da jeg ble ansatt i 2018 var vi 7 ansatte. Nå er vi snart 80. Flest utviklere, men også revisorer og autoriserte regnskapsførere som kjenner økonomiprosesser godt. Dette er ekstremt viktig for å levere et best mulig produkt, sier Mathias Cook, Sales Manager i selskapet.

 

Allerede fra dag én satte selskapet seg modige mål. De ville revolusjonere deler av regnskapsbransjen, og utviklet en unik AI-plattform som fikk navnet SEMINE. Kundene skulle få finansielle data tilgjengelig i nåtid, samtidig som kostnadene ved å behandle fakturaer skulle reduseres drastisk. I dag kan de blant annet vise til kunder som OBOS, NAF, RiksTV, Selmer og NHO.

 

— Tilbakemeldingene er gode. Våre kunder opplever at de blir mer effektive og samtidig får mer fornøyde ansatte. Systemet kan automatisere og føre på sak. Det gir god kostnadsinnsikt. Det er gull verdt for bedre kontroll og kostnadskutt, forteller selskapets CMO, Hilde Nielsen.

 

— Medarbeidere fristilles fra intetsigende og gjentakende oppgaver. Nå kan de heller bruke tiden til verdiskapende oppgaver. Repetisjon fjernes og prosessene blir mer effektive, utdyper Cook.

 

— Hvorfor vil dere være med på TechTorget?

 

— For å få nye kunder, selvfølgelig! Mathias Cook svarer raskt og ærlig, og med et godt smil om munnen. — I tillegg er det ekstremt gøy å vise hvordan prosessen vår fungerer i praksis. Det har vært mye prat om dette i en årrekke. Nå er det godt å kunne vise konkrete eksempler.

 

 

Advokatfirmaet Selmer AS som første kunde

 

Hilde Nielsen forklarer at et av suksesskriteriene er at løsningen er en skytjeneste som integreres med andre systemer.

 

— Advokatfirmaet Selmer AS er blant selskapene som har tatt i bruk SEMINE. Den leveransen har vi gjort sammen med vår partner, PSA Consulting, forteller hun.

 

— I Selmer skal vi være et datadrevet advokatfirma med automatiserte prosesser. Vårt mål er at vi skal bruke dataene til å drifte selskapet mer effektivt, ta gode beslutninger og gi kundene våre en god opplevelse når vi leverer tjenestene våre, sier Dan Sørensen, CDO og senioradvokat i Selmer.

 

— I tillegg ser vi på muligheten til å bruke dataene fra SEMINE på en ny måte i våre analyser av kostnader og leverandører, legger han til.

 

Et viktig sikkerhetsaspekt

 

Det er godt kjent at inngående fakturaer representerer en risiko for at en kan bli svindlet. Særlig når det blir mange av dem, og hvis behandlingen skal skje raskt og kanskje litt overfladisk. De to trekker frem de innebyggede sikkerhetssystemene i SEMINE.

 

— Fakturasvindel er vanskelig å oppdage. Integrasjonen vår er utviklet for å varsle om avvik eller direkte svindel automatisk, sier Cook.

 

Som leseren vil forstå, er SEMINE et selskap med bred digital kompetanse. Derfor er de to godt forberedt, men også spente på hva de vil oppleve når messen i år er digital.

 

— Vi har holdt innlegg på flere webinarer den siste tiden, men ikke deltatt på et slikt digitalt seminar som TechTorget tidligere. Selve oppsettet er interessant, og vi gleder oss til å møte en spennende kundegruppe på denne måten, sier Hilde Nielsen.

 

— Den digitale TechTorget messen blir presentasjon på en effektiv måte. Akkurat som SEMINE er det for fakturaadministrasjon, avslutter Mathias Cook.

 

De to er enige!

 

Mer informasjon om SEMINE finner du her

Back To Top
en_US