skip to Main Content

Are we doing it too complicated?

Lars Eigil Borgeteien (t.v.) Sammen Med Kollega Og Konsulent Espen Mellesmo.
− I vår bransje florerer «buzz»-ordene. Et slags stammespråk som er uforståelig for mange av brukerne. Det vil vi ikke være med på. Vi skal ikke være en teknisk leverandør full av fremmedord. Avant IT er en partner som snakker et forståelig språk med enkelthet og brukerne i fokus

Foto: Lars Eigil Borgeteien (t.v.) sammen med kollega og konsulent Espen Mellesmo.

By: Torger Mogan Bjørnstad

 

Den smått provoserende uttalelsen kommer fra Lars Eigil Borgeteien i Avant IT. Som tittel kaller han seg rett og slett: selger.

 

− Ja, for det er det jeg er i møtet med kundene våre. Selger og problemløser, legger han til.

 

Bedriften leverer systemer for å samle og lagre ulik informasjon, for så gjøre det tilgjengelig for alle som har tilgang. Løsningen bygger på Microsoft Dynamics 365, som er integrert med Microsoft 365, Outlook og Teams. Altså programvare de aller fleste kjenner til fra før da de allerede jobber med til daglig.

 

− Alle kjenner Microsoft. Ved å bruke den plattformen får vi full kontroll på datasikkerhet, skybaserte tjenester og driftsstabilitet i tillegg til at Microsoft vil fortsette å være en ledende innovatør også fremover. Vi kan ha fullt fokus på løsningene som er advokatbransjen. Det gir oss styrken, sier Borgeteien.

 

Han sikter til Legal 365 som er en bransjeløsning for advokatbransjen.

 

− Vi mener det er markedets mest funksjonsrike system og vi konverterer all historikk fra tidligere systemer samt har integrasjoner mot ulike økonomi-systemer. Det skal være en lav terskel for å ta systemene våre i bruk. Vi garanterer full bruk fra dag en, sier Lars Eigil Borgeteien.

 

Lytter til bransjen

 

− Advokater er en mangfoldig bransje. Små, store – og ingen jobber likt. Det har vi tatt inn over oss, og har dialog med mange og mottar deres innspill med glede. Det å lytte er veldig viktig. Vi lærer hva som er smart og som flere kan ta nytte av, forteller han.

 

  • Avant IT spesialtilpasser ikke for den enkelte kunde, men videreutvikler for hele bransjen. Det skal være løsninger som advokater har nytte av i arbeidshverdagen.

 

− Det blir som en allianse mellom det å lytte, og bli utfordret for å videreutvikle. Alle må være åpne for å endre seg, sier Borgeteien.

 

Avant IT hadde bare vært i markedet ett år da de ble med på den første TechTorget messen. En del av utviklingsreisen før det, inkluderte en svært omfattende kontakt med ulike advokatkontorer. Nå har selskapet 23 ansatte. Legal 365 benyttes nå av rundt 40 advokatfirmaer fordelt på nesten 700 brukere.

 

− Folk lengter etter å hilse på hverandre fysisk. Effekten vi fikk etter den første messen var fantastisk. De senere digitale messeløsningene har vært greie nok, men dialogen blir helt annerledes og vanskeligere digitalt. Når vi nå igjen møtes fysisk lover vi å være godt forberedt. Vi gleder vi oss til å møte bransjen og lytte til deres ønsker. Vi kommer til å ha full gjennomgang av Legal 365 i to slotts. TechTorget er en viktig arena for oss, der folk skal få svar, sier Borgeteien.

 

Er totalleverandør

 

Avant IT har opplevd en solid tilstrømming av kunder. Det er ikke bare på grunn av programpakken.

 

− Mange ønsker en totalleverandør av datatjenester. Vi er en fagleverandør som leverer hele behovet. Programvare, selvfølgelig, men også innkjøp av nødvendig utstyr som PC-er, skjermer, telefoner, printere og selvfølgelig Microsoft 365 lisenser, sier han.

 

− Mange er spent på fremtiden. Kan advokatbransjen noen gang bli en helautomatisert bransje basert på kunstig intelligens (AI)?

 

− Vi må tilpasse oss med videreutvikling, men ett sted går grensen mellom automatikk og menneskelige aspekter. Derfor er mitt svar, nei. Ser vi på fagsystemene er det mye likt mens forskjellene ligger i hva som er åpent for å møte fremtiden på den beste måten. Der ligger vi godt an, for plattformen vår med Microsoft i bunnen vil tillate det som kommer i fremtiden. Det at vi kan Microsoft teknologien vil alltid gi oss og våre kunder en fordel, sier han.

 

Avant IT ønsker fremtiden velkommen. Deres mål er å gjøre arbeidshverdagen enklere for kundene.

 

− Vi skal være en partner som følger med i tiden og hjelper advokatbransjen med rasjonelle, fremtidsrettede og gode løsninger, sier Lars Eigil Borgeteien.

 

− En partner som lytter, snakker et forståelig språk og som man kan stole på. Det er det viktigste for oss, gjentar han.

Back To Top
en_US