skip to Main Content

Get reporting data available - now

Fra Venstre: Stephan Frisendal (Director Of Data Solutions), Martin Blicher Sawhney (CEO), Lars Schultz Hansen (CPO) Og John Stensborg (CSO).
Junu.io har utviklet en unik måte å samle informasjon. Når den struktureres på en oversiktlig og smart måte gir det en effektiv og bedret drift. Stikkord er overordnet innsikt, ressursutnytting, prosjektstyring, økonomi pr kunde og personalallokering. Det begynte i Danmark i 2019. Nå står Norge og deretter Sverige for tur – før Silicon Valley.

By: Torger Mogan Bjørnstad

 

Fra venstre: Stephan Frisendal (Director of Data Solutions), Martin Blicher Sawhney (CEO), Lars Schultz Hansen (CPO) og John Stensborg (CSO).

 

De var fire erfarne entusiaster som startet Junu.io i 2019. Siden har de lykkes med en løsning som passer for alle typer advokatfirmaer. Fra de største til mindre aktører, kanskje bare med 2 – 3 partnere. Junu.io integreres med de aller fleste systemene som tilbys i dag.

 

Produktideen er enkel: Kom deg unna regneark og manuelle rapporteringsmåter. Samle nødvendig informasjon på tvers av plattformer og få oversikt med sanntidsrapportering.

 

Junu.io tilpasser informasjonen til ulike grupper i organisasjonen. Noen har er stort behov for detaljer, mens andre ønsker mer overgripende summarisk informasjon.

 

Alle brukere har forskjellige informasjonsbehov. Når de får tilgang til data og rapporter som er spesielt skreddersydd for jobben og databehovene deres, kan de levere effektive og gode tjenester, sier Martin Blicher Sawhney (CEO) i Junu.io.

 

Utgangspunktet hadde de fire fra sine erfaringer som konsulenter. Resultatet skulle vise seg å bli genialt. Foruten Blicher var det John Stensborg, Lars Schultz Hansen og Stephan Frisendal.

 

Grunnleggende erfaringer

 

– Vi jobbet med store prosjekter der det alltid ble utviklet og implementert avanserte løsninger som både rasjonaliserer og gir ledelsen en nødvendig og god oversikt. Investeringsviljen var stor for det var alltid en god økonomisk gevinst å hente.

 

– Etter å ha gjennomført mange slike prosjekter hadde vi også fått en erfaringsbakgrunn som viste at ofte ble 80 prosent av løsningene de samme. Det som var forskjellig kunne være bedriftsinternt som hvordan man måler, eller hva ting kalles. Hver enkelt utvikling og installasjon ble både dyr og tok lang tid. Det ga ingen mening, sier Martin Blicher Sawhney.

 

 

De fire Junu.io innovatørene tok tak i de sentrale 80 prosentene og konstruerte en standardløsning basert på det.

 

– Vi gjorde det til en standard. Deretter har vi lagt til rette omtrent som å kjøpe et ferdighus. Det aller meste er det samme, men noe må du tilpasse sammen med arkitekten. Vi tenker på samme måten, sier Sawhney.

 

Involvering gir engasjement

 

Brukere har forskjellige behov. La kollegene dine få tilgang til data og rapporter som er spesielt skreddersydd for jobben og databehovene deres, og bli kvitt «one size fits all»-tilnærmingen for rapportering.

 

Involverer du dine kolleger med å gi dem data, engasjeres de og du får verdifulle tilbakemeldinger. Er det noe naturlig som mangler, er det rapporteringer som savnes eller hva kan forbedres. Er timeforbruket riktig og hvordan harmonerer det med timepris og budsjett. Altså viktige råd som går rett på lønnsomheten, sier han.

 

Pålitelige data i sanntid

 

Junu.io samler informasjon, strukturerer og gjør den tilgjengelig nå. En styringsform som de fleste bedrifter ønsker, er basert på KPIer (Key Performance Indicator). Junu.io-rapportene viser på en enkel måte, og i sanntid om bedriften er på riktig vei. Enhver bedrift er opptatt av inntektsvekst, men for å oppnå det, må man følge nøye med på hvordan presteres underveis.

 

Fra oppstarten i 2019 har Junu.io blitt godt etablert i Danmark. De har også fått noen norske kunder. Wikborg Rein er et godt eksempel. Nå vil de gi full gass her og TechTorget skal bli en god start. Deretter står Sverige for tur.

 

Ambisjonene våre er globale. I september reiser vi til Silicone Valley med mål om å finne venture capial for å komme inn i USA. Det blir viktig å ha med oss en god track record på den reisen, sier Martin Blicher Sawhney.

 

Men først er det altså en satsing i Norge der de tilbyr å tilpasse systemet basert på sin standard, og installere det i løpet av et par uker – og til det Junu.io selv kaller: En svært fornuftig pris.

Back To Top
en_US